logo

Ons Kantoor


Wij zijn een jong kantoor, in volle groei. Graag staan we ten dienste van lokale zelfstandigen en ondernemingen die we met onze activiteiten kunnen ondersteunen in hun bestaan.

Over mezelf


Kim Van Boxstael

Bij het beëindigen van mijn opleiding wist ik nog niet dat ik als zelfstandige aan de slag zou gaan. Gedurende de voorbije 10 jaar heb ik ervaring als boekhouder opgedaan in zeer diverse omgevingen. Gestart als dossierbeheerder in een accountantskantoor, vervolgens als boekhouder in een multinationale bouwonderneming in binnen-en buitenland en nadien als boekhouder in een financiële instelling heb ik een brede kijk ontwikkeld op verschillende aspecten van de job. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om als zelfstandig boekhouder van start te gaan. Het meehelpen realiseren van de doelen van mijn klanten, het helpen ondersteunen en uitbouwen van uw activiteit is mijn motivatie om er samen tegenaan te gaan!

In het kader van mijn traject tot erkenning als boekhouder fiscalist bij het beroepsinstituut BIBF word ik momenteel begeleid door mijn stagemeester bij wie ik steeds terecht kan.

Voor wie?


Starters

Als starter is het uiteraard van belang om van bij het begin u te laten bijstaan en de juiste gemotiveerde beslissingen te nemen. Heeft u een idee, of twijfelt u nog? Maak dan zeker eens een afspraak om een eerste vrijblijvend gesprek te voeren waarin we rustig alle opties kunnen bekijken. Binnen ons vakgebied zullen wij al het mogelijke doen om u te ondersteunen, zijn er onzekerheden die buiten ons vakgebied liggen dan zullen we u zeker begeleiden om de geschikte gesprekspartner te vinden.

KMO’s – Eenmanszaken - Bijberoep

Bent u reeds gestart als eenmanszaak of onder de vorm van een van de vele mogelijke vennootschapsvormen? In hoofd- of bijberoep? Indien u interesse zou hebben in een mogelijke samenwerking, dan kan je ons altijd contacteren. Samen bekijken we wat uw noden zijn en hoe wij u daarin verder kunnen helpen. Voor ons is het uiteraard belangrijk dat u de informatie krijgt die u nodig heeft en wenst.