logo

Diensten

Businessman with tablet

Boekhouding

Uiteraard gaan we alle facturen, rekeninguittreksels verwerken volgens de regels van de kunst. Maar wij streven ernaar om van uw boekhouding een handig werk instrument te maken zodat u steeds een degelijk werk document in handen heeft om de juiste beslissingen te kunnen nemen in uw dagdagelijkse activiteiten. Wij ondersteunen u in de organisatie van uw administratie en zorgen voor de nodige input die u nodig heeft. Samen met u gaan we op regelmatige basis door uw tussentijdse resultaten en zo kunnen we te allen tijde kort op de bal spelen en bijsturen waar nodig.

Businessman in problems

Fiscaliteit

BTW, Vennootschapsbelasting, personenbelasting, … Ziet u de bomen nog door het bos? Of u nu werkt als zelfstandige in een eenmanszaak of onder een vennootschapsvorm is het van belang om uw tijd volledig te kunnen wijden aan uw activiteiten op zich. Om daarnaast te voldoen aan alle verplichtingen op fiscaal vlak is het aangewezen een beroep te doen op ons. Wij zorgen er in eerste instantie voor dat alle nodige aangiften tijdig en correct worden ingediend. Maar we gaan hierin verder, we zullen binnen de mogelijkheden die de wetgever ons biedt uw dossier optimaliseren.

Businesswoman at desk

BTW

Wij zorgen ervoor dat al uw stukken worden op genomen in uw periodieke aangiften. Hierbij houden we uiteraard rekening met alle wettelijke bepalingen die worden opgelegd door de fiscus.

Sociale Zekerheid

Sociale zekerheid is een belangrijke factor die we zeker niet uit het oog mogen verliezen. Daarom zorgen we ervoor dat u ook hierover op de hoogte bent van de mogelijkheden en verplichtingen. Hiervoor gaan we in nauwe samenwerking met een sociaal secretariaat ervoor zorgen dat uw dossier goed beheerd is.

Troeven

Online boekhouding

Indien u dat wenst kan u voor de optie kiezen om uw boekhouding online op te volgen.

Regelmatig gesprek

Het is voor ons belangrijk om te weten wat er leeft in uw bedrijf.

Persoonlijke service

Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Zelf boeken mogelijk

We zijn flexibel alle mogelijke vormen van samenwerking zijn bespreekbaar.

Globaal advies

We bekijken niet enkel de boekhoudkundige aspecten maar ook de fiscale impact ervan.

Overige Diensten

Begeleiding voor Starters

Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt van bij het begin zodat u zich ten volle kan concentreren op de opstart van uw activiteit.

Personeelsadminstratie

Indien u wenst kunnen wij voor u uw personeelsadministratie in goede banen leiden.

Bijstand bij fiscale controles

We begeleiden u doorheen het volledige traject, en bieden u hiervoor de nodige ondersteuning.

Drukke agenda?

Het is geen probleem indien u gedurende de dag niet kan langskomen, wij staan 's avonds voor u klaar.